Akademik Bilgi Sistemi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

作者:

分類:

Akademik Bilgi Sistemi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Aynı e-posta ile Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? Aynı e-posta adresiyle sadece bir TekŞifre hesabı oluşturabilirsiniz. Birden fazla hesap oluşturmak isterseniz, farklı e-posta adresleriyle üye olmanız gerekmektedir. Bir Ethernet paketinin en fazla 1518 byte olduğunu düşünürsek, bu paketin 66 byte’ı header’lar için kullanılmaktadır. Ancak maalesef, web tarayıcıları gibi bir çok internet yazılımında, download hızı ifade edilirken “bits per second” yerine “Bytes per second” terimi kullanılır. Upload ve download hızlarının eşit olduğu bağlantı çeşitleri hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın. Şifrenizi unutmanız halinde şifrenizi girdiğiniz sayfadaki ‘Şifremi Unuttum’ butonunu tıklayınız. Açılan sayfaya Kullanıcı Adınızı ve GSM numaranızı girerek “Gönder” tuşuna basınız. Yeni gelen şifre ile giriş ekranından tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Aktivasyon kodunu girdiğiniz GSM Numarasına ulaşmadı ise, tekrar gönder butonuna tıklayarak yeni kod isteyiniz\. Kaydolma bonusunu al ve ücretsiz oynamaya başla www.hayatnotlari.com\. Uygulamada mevcut paket değiştirildiğinde paket değişikliği anında gerçekleştirilmekle birlikte faturaya takip eden ay yansıyacaktır.

Size göndermeye çalıştığımız aktivasyon e-postası, e-postanızdaki bir spam veya toplu posta filtresine takılmış olabilir. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyiniz. E-posta adresinizi yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız eski TekŞifre Kullanıcı Adınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Eski TekŞifre Kullanıcı Adınızla giriş yapıp, ‘Üyelik Bilgilerim’ sayfasında doğru e-posta adresini girerek güncellemeyi yapabilirsiniz. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyin. TekŞifre ile faydalanabileceğiniz hizmetleri görüntülemek içintıklayın. Bilgisayarımızda üretilen bir IP bilgisi, ADSL modemden çıkana kadar pek çok header ilavesine uğrar. Bir örnek vererek açıklamak gerekirse, diyelim ki PPPoE olarak bağlantısı olan bir PC’de bir Web sayfasını açıyoruz. Bir TCP paket üretilecek, o bir IP paketine dönüştürülecek, PPPoE client PPoE header’ı ekleyecek, PPP olarak çıkarken bir header daha, sonunda da başka bir header ile Ethernet paketine dönüştürülecektir. İnternet hızınızı yükseltmek için Türk Telekom’in diğer ADSL paketlerine geçiş yapabilirsiniz.

Hat dondurma hakkını kullanmış olan müşteri bu servisimizi ilk hat dondurma tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra yeniden kullanmaya başlayabilir. Örneğin, kampanyası 20 Haziran 2020’de bitecek bir abonenin, 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, kampanya taahhüt tamamlanma zamanı 19 Ağustos olarak değişir. Hat dondurma hizmetinden, bir müşteri yılda ​en fazla 2 kez ve toplamda 180 günü aşmayacak şekilde faydalanabilir. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. Geçici süreliğine işyeri kapanışı , işyeri değişikliği gibi nedenlerden dolayı internet erişimine belirli süre için ihtiyaç duymayan işletmelerin hizmetlerin geçici süreliğine dondurabilecekleri bir hizmettir.

  • Kota Bilgilendirme Servisi, limitli paket kullanan müşterilerimizin, aylık download (indirme) miktarları %80 ve % 100 sınırına ulaşması durumunda bilgi almasını sağlayan ücretsiz bir hizmettir.
  • Borcundan dolayı kapalı olan bir internet hattı için dondurma işlemi yapılamaz.
  • İnternet hizmetinde kampanyası devam eden müşteriler ise, kampanya koşullarına bağlı olarak Türk Telekom Yalın İnternet hizmetine geçebilir.
  • Aynı e-posta ile Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim?

Her gereksinime hitap eden İşyerim ADSL paketlerinden size en uygun olanını seçin, İşyerim ADSL ile yüksek hızda internet erişim hizmetini kesintisiz alın. TTNET, çeşitli yeni abonelik kampanyaları dahilinde müşterilerine farklı marka, model ve özelliklerde hediye ADSL modemler vermektedir. Ücretsiz ADSL modemler, İşyerim ADSL bağlantısı başvurusu sırasında bayiler aracılığıyla kullanıcılara verilmektedir. TTNET kampanyalarında ücretsiz olarak verilen ADSL modemler ADSL2+ teknolojisine de uyumludur. İnternet aboneliğinin devir işlemi herhangi bir Türk Telekom Müdürlüğü’nden veya ​​Bayisi’nden yapılabilir. ADSL devir işlemi için ön şart; sabit telefon numarasının da internet aboneliğini devir almak isteyen kişiye devredilmiş olmasıdır.

Bu kriterlere uyan şirketlerden ya da bir şirketi belirleyin, ya da iki-üç şirket belirleyin riskinizi yayın. Ama her ay küçükte olsa düzenli olarak bu hisseleri almaya ve biriktirmeye başlayın. Nasıl olsa kendinizden başka herkese ödeme yapıyorsunuz. Bir kere maaşınızı almadan önce devlet vergisini alıyor. Hiper markete gidiyorsunuz Koç’a ya da Sabancı’ya ödüyorsunuz. Araba alıyorsunuz Koç’a ya da Almanlara, Fransızlara ödüyorsunuz. Fatura öderken devlete ya da özel şirketlere ödüyorsunuz. BES’iniz varsa, ya da her ay para biriktirip bir kenara atıyorsanız kendinize ödeme yapıyorsunuzdur. Ama mutlaka kendinize ya da çocuğunuza ödeme yapın. Paranızı elinize alır almaz, çatır çatır, hem de EFT dekontunun açıklama kısmına “kendime ödeme” yazarak yapın.

Bende aynı şeyi çocuğuma söylemek istemiyorum dedim. Yalın İnternet hizmetinde aylık paket fiyatına ek olarak Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil 47​ TL) alınır. Türk Telekom E-Fatura sizlere tek tıkla, e-posta veya SMS ile faturanızı öğrenme kolaylığı sunuyor. Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom ADSL hizmetiyle ilgili herşeyi doğa dostu E-Fatura’larınızda bulabilirsiniz. ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz. Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz. ADSL İLK YARDIM videolarını bir defa indirdikten sonra ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bulunacak bulunan görsel çözüm kütüphanesi olacak. Birden fazla kullanıcı uygulamaya kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapabilir. Durumlardan kaynaklanabilecek sorunlardan ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir. İki farklı kişi aynı bilgisayardan kendi Türk Telekom TekŞifre hesaplarına giriş yapabilir mi? Aynı bilgisayardan birden çok kullanıcı hesaplarını kullanabilir. Birden çok hesaba erişmek için her oturumun sonunda oturumunuzu kapatmak üzere “Çıkış” bağlantısını tıklayın.

Gerektiğinde işinize gelirse deyip arkasını dönüp gitmesini bilsin. Finansal özgürlüğüne sahip olsun ve bunun farkında olarak yaşasın. Özellikle kız çocuğu ise mutlaka finansal olarak özgür olsun. Tivibu Cep ile yolda, okulda, serviste, öğle yemeğinde, kısaca siz nerede isterseniz TV’niz yanınızda. İnternet hızı yavaşlıyor ve internet faturası çok geliyorsa kotanızı düzenli olarak takip ederek bu gibi sorunlara karşı önlem alabilirsiniz. ​​Elektronik faturanızı Acrobat Reader ile açtığınızda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi “imza doğrulanmadı” mesajını göreceksiniz.

TekŞifre, Türk Telekom Servislerini çeşitli platformlardan kullanırken sizi tanımamızı sağlayan şifre uygulamasıdır. Bu sayede tek bir şifre ile tüm Türk Telekom servislerini kullanabilir, size özel sunduğumuz online fatura ve kota sorgulama gibi temel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. ADSL modemler,eğer kullanıcı tarafından farklı bir ayar yapılmadıysa, bant genişliğini modeme bağlı ve internette gezinen tüm bilgisayarlara eşit şekilde dağıtmak üzere ayarlanmıştır. Eğer evde birden çok bilgisayar aynı anda interneti kullanıyorsa, bağlantı hızı, bu bilgisayarların sayısına bağlı olarak değişecektir. ADSL hizmeti ile sunulabilen ​bireysel internet paketleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın. ADSL, İnternet kullanıcılarına aynı telefon hattı üzerinden ikinci bir telefon hattına gerek kalmadan aynı anda İnternet erişimi ve telefonda konuşma olanağı sağlar.


留言

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *